Wali Sediqi is een motiverende keynote spreker en een bron van energie als ondernemerscoach in België voor mensen met of zonder migratieachtergrond die hun eigen businessdroom wensen te realiseren en zo bijdragen aan de economie.

Wali heeft jaren gewerkt voor Belgische overheid en hij is Startersadviseur bij coöperatie Starterlabo. Hij is zijn succes en doorzettingsvermogen te danken aan zijn levenservaring als vluchteling en zijn sportcarrière. De uitgesproken sportmentaliteit en zijn Aziatische mindset stelt hem in staat tot het maken van briljante ideeën van wie hij vandaag is geworden als ondernemer. Verder als motiverende spreker is hij een geknipte persoon met bron van inspiratie voor groep luisteraars.  


Wens je ook je dromen realiseren? of heb je een voorstel tot samenwerking of wil je graag een ondernemingsopportuniteit voorstellen? Dan is nu het moment om een gesprek te houden met deze rijzende coach ster van België. 

Wali Sediqi is een motiverende kynotespreker en een bron van energie als ondernemerscoach in België voor mensen met of zonder migratieachtergrond die hun eigen businessdroom wensen te realiseren en zo bijdragen aan de economie.

Op zijn 11de had hij als zijn eerste onderneming en op zijn 13 jarige leeftijd op het jaar 2010 heeft hij als vluchteling de overtocht naar Europa gemaakt. Door volharding en discipline heeft hij een zwarte band in Taekwondo. Hij is zijn succes en doorzettingsvermogen te danken aan zijn levenservaring als vluchteling en zijn sportcarrière. De uitgesproken sportmentaliteit en zijn Aziatische mindset stelt hem in staat tot het maken van briljante ideeën van wie hij vandaag is geworden als ondernemer.

Wali heeft jaren gewerkt voor Belgische overheid en hij is Startersadviseur bij coöperatie Starterlabo waarin hij starters begeleid bij het realiseren van hun ondernemingsdroom in België. Als motiverende spreker is hij een geknipte persoon met bron van inspiratie voor groep luisteraars.  


Wens je ook je dromen realiseren? Dan is nu het moment om een gesprek te houden met deze rijzende coach ster van België.

Business Certificaat

Eindwerk: ondernemingsidee: consultancy bedrijf met expertise in diversiteit en activering van nieuwkomers in Belgische economie.
Pitch: Pitch: als businessregisseur: Ondersteunen van CEO’s en KMO’s zodat zij (op termijn) zelf interne en externe talent ten volle te kunnen ontdekken én benutten.

Certificaat oplossingsgericht coachen 

In mijn eigen leven heb ik vaak belangrijke keuzes moeten maken en tijdens uitdagende momenten moest ik oplossingsgericht handelen. Bijvoorbeeld meer dan 10 jaar geleden was ik tijdens een beangstigend nacht als vluchteling op de bergen van Turkije en ik had een keuze en dat was te kijken wat de oplossing is om te kunnen overleven. 
Ik heb in België de opleiding oplossingsgericht coachen gevolgd bij instituut Ilfaro. Als mens en ondernemer ben ik rijker geworden van deze opleiding. Ik zou nu nog de nodige kennis die ik heb vergaren doorgeven als coach en ondernemer.  

Certificaat van waardering en erkentelijkheid 

Deze certificaat mocht ik van Lions Club Vlaanderen ontvangen voor mijn samenwerking met het JAC van Herentals om de jongeren met diverse origine en vluchtachtergrond samen bij elkaar te brengen als rolmodellen die het verschil gaan maken. Ik was toen zelf nog maar 4 jaar in België. 

Bezoek aan koning Filip

Ik mocht zijn majesteit de koning Filip van België met een delegatie van jongeren ontmoeten in het kader van samenwerkingen tussen de economische en onderwijswereld. 

Diploma

In het kader van mijn studie administratie en sportbegeleiding heb ik succesvol mijn diploma behaald. Het was niet even gemakkelijk en had niet alle kansen maar het opgeven bestond niet. In deze tijden voor wij de jongeren blijven leren een nomrale zaak van de wereld aangezien de wereld is razend snel aan het veranderen en je moet mee zijn met de tijdgeest. 

Steve Jobs heeft gezegd:
Als je opgroeit, krijg je vaak te horen dat de wereld nu eenmaal zo in elkaar zit en dat je je leven alleen maar binnen die wereld hoeft te leiden. Probeer niet te veel tegen de muren te botsen. Probeer een leuk gezinsleven te hebben, maak plezier, spaar een beetje geld. Dat is een zeer beperkt leven. Het leven kan veel ruimer zijn als je één simpel feit ontdekt: Alles om je heen wat je leven noemt, is verzonnen door mensen die niet slimmer waren dan jij. En je kunt het veranderen, je kunt het beïnvloeden… Als je dat eenmaal leert, zul je nooit meer dezelfde zijn.”