3 gouden W vragen

Hello again 👋

Ik mocht onlangs op internationale dagen van Thomas More hogeschool voor meer dan 150 studenten en gasten van sociaal werk Geel een keynote geven over mijn vluchtachtergrond en uitdagingen die ik heb overwonnen als ondernemer van mijn leven.

In de namiddag heb ik een interactieve inspiratiesessie gehad met studenten waar een open dialoog aanwezig was met letterlijk alle verwachte emoties en de vragen. Er was een vraag dat jongeren meer en meer op rechtse partijen stemmen of rechtse ideologieën beginnen te ontwikkelen, wat kunnen we veranderen? Als ik eerlijk mag zijn ik heb echt fun gehad met deze bijna leeftijdsgenoten want in België zeggen wij onbemind maakt onbekend en ja de oplossing is duidelijk en dat is dialoog! Iedereen wordt geboren met een zuivere hart en ziel.

Om jullie ook te inspireren hieronder de thema’s die aanbod zijn gekomen:– 3 gouden W vragen– Vluchtroute en de smokkelaars– Wat was de rol van God?– Is België (Europa) het land (continent) van melk en honing?– Integratieproces en uitdagingen– De kracht van gouden begeleiding– De toegevoegde (btw) waarde van een migrant voor het gastland.– Waarom ik ooit terug zou willen gaan?– Ondernemen doe je altijd (sinds mijn 10de was ik ondernemer en verkocht ik mijn posters op straten van Tehran en later in fabrieken gaan werken… om met veel moed brood op tafel van familie te brengen want werk is werk).

Ik dank ten zeerste Véronique Garcia Alonso Daniel Janssens en alle docenten en organisatoren voor het organiseren van dit geweldig event.

Ik dank nog extra professor Daniel Janssens mijn eigen mentor wie mij jaren geleden samen met zijn ploeg tijdens de @Open Kamp Scouts Vlaanderen heeft geïnspireerd om mijn dromen niet op te geven en de goedheid in de mens nooit te verliezen. Zijn filosofie en sterke adviezen hebben mij overtuigd om mijn eigen engagement in te zetten bij het inspireren en motiveren van mijn medemens.

#alhamdulliah #keynotespreker #ondernemer #storytelling