The People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who really do. You can quote them, disagree with them, glorify or vilify them, but the only thing you can’t do is ignore them because they change things. Een stuk uit Steve Jobs zijn biografie.. 🍎Ik ben trots om voorbije weken, maanden, jaar, kandidaat ondernemers uit verschillende hoeken van de wereld mogen coachen en begeleiden bij het realiseren van hun ondernemingsdroom in België en sterker nog in de provincie van Antwerpen. Wat wordt je als mens rijk van al die ondernemende contacten!! Een ding is zeker. Deze mensen gaan sterk bijdragen aan de Belgische economie en ze zullen niet bij de pakken zitten want ze willen het verschil op hun manier maken. Fantastische ondernemers uit: Indonesië, Ghana, Nijria, Irak, Afghanistan, Marokko, Iran, Hongarije, Spanje, Polen, Georgië, Armenië, Tunesië, Azerbaijan, Pakistan, Zuid Afrika, India, China, Japan, Rusland, Roemenië, Zuid Amerika, Palestina, Syrië, Italië, Brazilië, Kosovo, Mauritania, Ethiopië, Turkije, Angola, Suriname, Guinee, Sri Lanka, Sria Leone.